Belföld

Mínuszok, köd, szürkeség

köd (köd, időjárás, )
köd (köd, időjárás, )

Bezáródik felettünk a felhőtakaró, csak kevés helyen süthet ki a nap. Fagyos és ködös reggel után nem lesz 5 foknál melegebb.

Csütörtökön az északnyugati, északi és keleti tájakon nagyobb valószínűséggel maradhat napközben is tartósan felhős az ég, máshol még kisüthet a nap. A fagyos, többfelé párás, foltokban ködös hajnalt követően délutánra -1 és  +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken tovább nő az erősen felhős, helyenként napközben is tartósan párás, ködös területek aránya, kevesebb helyen süthet ki a nap. Hajnalban 0, -6°C várható, a csúcshőmérséklet pedig -2 és +4°C között alakul.

Szürke hétvége

Szombaton hazánk nagy részén egyhangú, szürke, helyenként napközben is tartósan párás, ködös időre van kilátás, inkább csak magasabb hegycsúcsainkon süthet ki a nap. Hajnalban 0 és -4°C között, délután fagypont körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap és a jövő hét elején az ország nagy részén tovább folytatódik az egyhangú, szürke, helyenként napközben is tartósan ködös, hideg téli idő, csupán magasabb hegycsúcsainkon számíthatunk naposabb, kellemesebb hőmérsékletű időre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik