Belföld

Irénke néni egyszerű kéréssel állt Bajnai elé

Az Együtt-PM vezetője, a korábbi miniszterelnök Szentendrén járt, a tiltakozók közül egy idős néni pedig megállította egy szóra.

Bajnaira nem csak a hívei voltak kíváncsiak, egy maréknyi, de annál elszántabb „értékelvű polgár” is várta őt, a „Fidesz s a SZEKE Klub tagjai és támogatói tisztességesen, úriember módjára, de szilárd határozottsággal kinyilvánították azon véleményüket”. Az előbbi idézetek a SZEKE (Szentendrei Konzervatív Esték Klub) honlapjáról származnak, ők osztották meg a videót is Irénke néniről.

A néni ellentmondást nem tűrően, karakán nagymama módjára, határozottan kapta el Bajnait, majd így kérlelte őt:

„Szóval a fehér botosat ne tessék elfelejteni! És ne vállalja el! Higgye el, ne vállalja el! Akkor lesz óriási nagy, és akkor itt egy kávét fizetek magának a Szamos Cukrászdában, ha nem vállalja el, ne vállalja el. Mert a tévéből átsüt, hogy annyira gyenge már, le van fogyva már harmincnyolc kilóra.”

Ez így tökéletes, ahogy van, a Fidesz-szimpatizánsok közül ez a néni sokkal szimpatikusabban fejezi ki önmagát, mint korábban a székházfoglalásnál feltűnő, „akartok sósavat a pofátokba?” bácsi.

Egyetlen kérdés: honnan tudja a néni, hogy hány kiló Bajnai? Tényleg annyi lenne?

És a mindent eldöntő szavazás a videó után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik