Belföld

Schmuck Andor nem öltözött be Mikulásnak

Sajnos. De találkozott vele, ugyanúgy, ahogy sok más politikus is. Már jó előre szavazzon, hogy jövőre ki öltözzön be a Nagyszakállúnak!

A mikulásos tematikát az MSZP elnöke, Mesterházy Attila indította még tegnap, aki már jó előre megosztotta felesége fényképét, ahogy a gyerekek takarítják a csizmákat. Reggel pedig érkezett az a kép, amiből kiderült, idén jófiú lehetett a frakcióvezető, mert ő is kapott ajándékot a cipőjébe.

A jótékonykodók

Hende Csaba honvédelmi miniszter a szombathelyi Mikulással találkozott, akivel közösen felkeresték a helyi kórházat és ajándékcsomagokkal lepték meg az ottani beteg gyerekeket.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter egy kerületi Mikulással dolgozott együtt és együtt látogatták meg az óbudai és a II. kerületi gyerekeket. A képek tanúsága szerint a nemzetgazdasági miniszter volt a krampusz, ő tartotta a puttony helyett a papírládát, ahonnan osztogatta az ajándékokat a Mikulás. Varga mostanában előszeretettel mutatkozik gyermekek környezetében, a minap már megírtuk, hogy saját kisfiával mutatta be a babakötvényt.

Az igazi krampusz!

Az ünnepet Teket Melindának, az Együtt-PM bajai politikusának kellett megmentenie, övé a legautentikusabb környezet, bár nem rénszarvasszánon, hanem lovas hintón látogatták meg a rászoruló családokat. A zenével együtt viszont valódi karácsonyi hangulatot áraszt a videó.

Csak Schmuck Andor nem tud hibázni

Vagyis tud, mert az lett volna a nagy szó, ha ő öltözik be, de sajnos nem. A Tisztelet Társaságának pártelnöke egy közért előtt, nyugdíjasok gyűrűjében találkozott egy női (!) Mikulással, ahol együtt osztogatták a pogácsákat. Azt azonban nem tudni, hogy énekelt-e Schmuck, de arról van információnk, hogy tud ő, ha akar, Bangó Margittal meg is mutatták ezt nekünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik