Belföld

Felrobbantotta az internetet a gravitációt kikapcsoló Széles

Leckét kaptunk fizikából, nem is akármilyet! A gravitáció kikapcsolható. Reakcióként megszámlálhatatlan mennyiségű mém született.

A Széles Gábor-interjúnk első része lyukat ütött az univerzumban, ismételjük is át az egyik legmagvasabb gondolatot belőle.

„Beszéljünk például a gravitációról. Matematikailag leírjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki. A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció. Az erő ugye energia, vagyis a gravitációs erő is az, így, ha uraljuk a gravitációs erőt, energiát nyerhetünk belőle.”

Mindenki érti? Nem? Nem baj! Gif-szüret következik. Tematikus csoportosításunk szerint először jöjjenek azok az alkotások, amelyek áthallással a Gravitáció című film mentén születtek, aztán pedig azok, amelyek nem.

Reméljük, már kikapcsolta a gravitációt
Kép: Zeroz3ro

Most komolyan? Ki az, aki el merte engedni a kezét?
Kép: Rosszkifogas

Lazacz megmutatja, ki lehet kapcsolni, tényleg
Kép: Lazacz

Most pedig jöjjenek a kevésbé tematikus alkotások:

Miután Briant kiírták a sorozatból, Peter nem tudja visszafogni magát
Kép: Reszegbroker

Az a jó abban, ha nincs gravitáció, hogy bekukkanthatunk a Szomszédokhoz
Kép: Betinho

A zoxigén és a gravitáció kapcsolata
Kép: Rep4v4lleszurtnyul

E. T. haza
Kép: Rep4v4lleszurtnyul

Szegény Felix!
Kép: Rep4v4lleszurtnyul

Most pedig van egy jó hírünk. Nem vagyunk Horváth Csaba, nem csökkentjük a budapesti tömegközlekedés árát, ellenben megjelent az interjú második része, hasonló gyöngyszemekkel benne.

Csak egyet emelnénk ki:

„Pontosítok: voltam úttörő, fél órán át. Amikor anyám meglátta a piros nyakkendőt, azonnal az iskolába sietett és közölte a tanárral, hogy félreértés történt. Szerencsére közel laktunk, hamar beért.”

Várjuk az újabb gif-csokrot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik