Belföld

Nyugdíjast vertek meg a rablók

Egy év után, Angliában fogták el a két fiatalt, akik Csornán több embert is megtámadtak, majd kiraboltak.

Átadták a magyar rendőröknek azt a két férfit, akik még 2012. decemberében Csornán több rablást is elkövettek. A fiatalok a bűncselekmények után Angliába menekültek.

Egy idős nénit is megvertek

A fiatalok tavaly december 22-én kora reggel, Csornán két embert támadtak meg. Egymás után, kis időkülönbséggel, megverték, kirabolták őket. A gyanúsítottak ugyanezen a napon egy 72 éves asszony házába is benetek, onnan készpénzt, ékszereket és értéktárgyakat vittek el, ezután külföldre menekültek.

(police.hu)

Angliában fogták el őket

A rendőrség a szökésben lévő 19 éves K. Roland Richárdot, és a 20 éves K. Dávidot európai elfogatóparanccsal körözte. Az angol hatóságok 2013. februárjában elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottakat, november 29-én pedig átadták őket a magyar hatóságnak

A Csornai Rendőrkapitányság a soproni és a csornai lakosokat még az átadás napján őrizetbe vette, a Győri Járásbíróság 2013. december 2-án a két férfi előzetes letartóztatását rendelte el. Ellenük rablás bűntette és más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik