Belföld

Sokat alszanak a kormánypárti képviselők

Legalábbis Orbán Viktorhoz képest. Később szembesítették is őket a miniszterelnök számaival, jött a magyarázkodás. Szavazás!

Miután mi is megírtuk, hogy Hoppál Péter Fidesz-szóvivő szerint extra keveset alszik a miniszterelnök, az ATV megkérdezett néhány kormánypárti képviselőt, hogy ők mennyit alszanak.

„Ahogy Orbán Viktort látom, hogy három-négy órát alszik, ez a habitus minket is erősít (…), hogy nem szabad csüggedni, hogy harcolni és keményen dolgozni kell, különben nem lesz eredménye” – mondta akkor a szóvivő.

Ehhez képest például Vantara Gyula (Fidesz) hat-hét órát alszik egy nap, Rétvári Bence államtitkár (KDNP) csak annyit árult el, hogy hétköznap nyolc óránál kevesebbet, hétvégén viszont többet, de Spaller Endre (KDNP) például napi 6-9 órákat engedélyez magának, ami a legrosszabb esetben háromszorosa a miniszterelnöki penzumnak.

Miután a riporter megtudta, ki mennyit alszik, szembesítette a képviselőket Orbán alvással eltöltött óráival. Volt, aki bevallotta, hogy neki ennyi kell ahhoz, hogy kipihenje magát, volt, aki még ezt, az orbáni számhoz képest magas számot is kevesellte. Tamás Barnabás (Fidesz) pedig, aki egyébként napi öt órát mondott, bevallotta: a miniszterelnök más anyagból van gyúrva, mint ők, ő ezért bírja napi három-négy óra alvással is.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik