Belföld

Vádemelés: halálra verte munkatársát

A vitából brutális verekedés kerekedett, a 48 éves férfi később belehalt sérüléseibe.

Munkatársai értesítették a rendőrség ügyeletét még május 10-én késő este arról, hogy Győrben, 48 éves kollégájukat megverték.

A rendőri vizsgálat megállapította, hogy az áldozat és egyik munkatársa haragos viszonyban voltak egymással. A 38 éves győri gyanúsított a bűncselekmény elkövetésének estéjén munkahelye előtt várta meg a sértettet, akin korábbi sérelmeit kérte számon.

Eszméletlenre verte

A két férfi szóváltásba keveredett egymással, melynek során több alkalommal megütötte és hasba rúgta volt kollégáját. A férfinek még volt annyi ereje, hogy munkahelyére bemenjen és ott segítséget kérjen. Ezt követően eszméletét veszítette és elhunyt.

Az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat megállapította, hogy a 48 éves férfi halálát az őt ért brutális bántalmazás okozta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 38 éves győri férfi ellen halált okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik