Belföld

Nagyot fog nézni – a moziban

Szerdán indult, és év végéig - de talán tovább is - tart Mozaik Mozival közös játékunk, melyben most először sorsoltunk jegyeket.

Két hete törtetlen sikerrel üzemel Vásárhely premier mozija a Mozaik. Játékot indítottunk mozijegyekért, melyek bármelyik előadásra felhasználhatók. A szerdán meghirdetett első fordulóban nagyon sokan játszottak velünk, a cikkben elhelyezett szavazásra is rengetegen válaszoltak. Arra voltunk kíváncsiak, melyik filmet néznék meg legszívesebben.

A legjobban várt film egyértelműen a Hobbit: Smaug pusztasága Vásárhelyen is. Erre még kicsit várni kell, december 12-től vetítik a magyar mozik. Ezt követi az Éhezők viadala 2 és a Thor második része melyek már és még láthatók a Mozaik műsorán.

Igaz, két jegyet ígértünk, de a nagy érdeklődést most úgy háláljuk meg, hogy három jegyet sorsoltunk, reméljük mindenki örömére.

Jegyet nyertek :

Takács Ildikó

Nacsa Jánosné Éva

Balog Ildikó

Gratulálunk! Akinek most nem sikerült nem keseredjen el! Pár nap múlva folytatódik játékunk, addig is lájkolják a Vásárhely24 facebook oldalát!

A jegyek átvehetők keddtől nyitvatartási időben a Vásárhely24 szerkesztőségében a Szent Antal utca 15 alatt. A jegyek másra nem cserélhetők. A jegyek birtokában a Mozaik Mozi bármely vetítése megtekinthető helyfoglalás után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik