Belföld

Tovább harcol csillagáért Széles Gábor

Szeles-Gabor(960x640)(2).jpg (széles gábor, )
Szeles-Gabor(960x640)(2).jpg (széles gábor, )

Miután az Origo megírta, hogy a nagyvállalkozó jogtalanul rakott fel plusz egy csillagot szállodájára, Széles perelt, majd egy Facebook-fotóval is megtámogatná igazát.

Amikor Széles Gáborról kiderült, hogy egy háromcsillagos hotelben látott vendégül egy sejket, rögtön feltetetett még egy csillagot zalacsányi szállodájára, anélkül, hogy bármiféle hivatalos szerv erre engedélyt adott volna neki – írtuk meg az Origóra hivatkozva.

A vállalkozó utána jelezte, hogy személyiségi jogsértés miatt kártérítési pert indít a lap ellen, az Index azonban most arról ír, hogy Facebook-oldalán Széles megosztott egy képet, amin egy ismert étteremkalauz rangsorával próbálja alátámasztani azt a bizonyos negyedik csillagot.

Széles Gábor
Fotó: MTI /Máthé Zoltán

A Gault&Millau magyarországi gasztrókalauz listája szerint Széles szállója a hatodik legjobb wellnes-hotel hazánkban, de ez az összeállítás még nem magyaráz vagy igazol semmit. A szállodák csillag szerinti minősítésére ugyanis csak a szállodaszövetség jogosult, náluk pedig nem kérték, hogy a 2011 novemberében megszerzett háromcsillagos superior minősítést vizsgálják felül – írja az Index.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik