Belföld

Széles Gábor beperli az Origót

Szeles-Gabor(960x640)(2).jpg (széles gábor, )
Szeles-Gabor(960x640)(2).jpg (széles gábor, )

A hírportál azt írta, Széles „önhatalmúlag” tett még egy csillagot szállodájára. A vállalkozó személyiségi jogsértés miatt kártérítési pert indít.

Honlapján, Facebook-oldalán és a friss képek tanúsága szerint a homlokzatán is négycsillagos hotelként hirdeti magát Széles Gábor nagyvállalkozó zalacsányi wellnesshotele, a Batthyány Kastélyszálló. A szálloda azonban sohasem szerezte meg az ehhez szükséges minősítést – írta az Origo. A lap szerint azután került föl a negyedik csillag, hogy május 19-én az Indexen megjelent egy cikk Széles Gábor egy háromcsillagos szállóban fogadta a dubaji sejket címmel.

Horváth Roland, a hotel volt igazgatóhelyettese szerint Széles Gábor személyesen telefonált, és utasította a vezetőséget, hogy “tegyenek ki még egy csillagot”. Az Origónak Horváth Roland azt mondta: neki kellett elmennie az új csillagért, és azt ki is tették, hiába érvelt azzal, hogy “egy ilyen változáshoz a szolgáltatások javításának is kapcsolódnia kellene”. A cikk szerint Horváth Roland nemrég munkaügyi pert indított a szállodát üzemeltető SGH Vagyonkezelő Kft. ellen, mert állítása szerint szeptemberben indoklás nélkül elbocsátották.

Széles Gábor közleményében kiemelte: a cikkben szereplő Horváth Roland cégüknél nem volt sem szálloda igazgató-helyettesi, sem más igazgatói beosztásban, munkaviszonya közös megegyezéssel szűnt meg. Arról nem tudnak, hogy a cég ellen munkaügyi per indult volna. Horváth Roland és édesanyja Horváth Ferencné Szalagyi Erzsébet a cég munkatársainak folyamatosan “zaklató és alpári” leveleket küldtek, amelyek miatt nemrég kénytelenek voltak rendőrségi feljelentést tenni – tette hozzá.

A vállalkozó leszögezte: a szálloda minősítésének növelését a fejlesztések alapozták meg, amiről bárki meggyőződhet a helyszínen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik