Belföld

Ázni fogunk egész héten

esos-az-ido(960x640)(3).jpg (eső, időjárás, esernyő, )
esos-az-ido(960x640)(3).jpg (eső, időjárás, esernyő, )

Hétfőn még csak szitálásra, kisebb esőre lehet számítani, utána viszont megnyitják az égi csapokat.

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn napközben várhatóan nagyobb területen erősen felhős marad az ég, illetve a köd lassabban szűnik, napsütötte vidékek kevesebb helyen fordulhatnak elő. Csapadék az ország nagy részén továbbra sem lesz, de helyenként kialakulhat szitálás, esetleg kisebb eső is. Eleinte mérsékelt marad a légmozgás, majd megélénkül, a Fertő-tó térségében olykor megerősödik a délkeleti szél. A hőmérséklet 6, 11 fok között valószínű, késő este 3 és 8 fok között várható – írja a met.hu

Kedden átmeneti felszakadozás után ismét erősen felhős lesz az ég, és késő délután, este a Dunántúlon már eső, záporeső is várható. Helyenként megerősödik a délkeleti szél. Az éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Szerdán napközben átmenetileg elvékonyodik a felhőzet, majd ismét erősen felhős lesz az ég. A reggeli és az esti órákban több helyen valószínű eső, zápor. A délkeleti, déli szél helyenként megerősödik. Éjjel 3 és 8, napközben 9 és 15 fokra számíthatunk.

Csütörtökön többnyire erősen felhős idő várható, több helyen valószínű eső, zápor, napközben valószínű a kevesebb csapadék. A változó irányú, majd a keleti, délkeleti szél helyenként megélénkül. Az éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul.

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, záporeső. A keleti, északkeleti szél helyenként megerősödik. Éjjel 2 és 7, napközben 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik