Belföld

Szavazzon! Melyik sztárra hasonlítanak a politikusok?

Elképesztő ikertornyokra bukkantunk. Szavazzon, hogy ön szerint hol a legnagyobb a hasonlóság!

Sorozatunk első részében a kormánypártok környezetében nézünk körül, és ahol azzal a felkiáltással állunk meg, hogy „ő nagyon hasonlít valakire”, ott megkeressük a párokat.

Martonyi János és Bergendy István

Kép: Hír24/makegif

A külügyminiszter első ránézésre egy rajzfilmfigurára, a Toy Storyból ismert Mr. Potatóra is hasonlít, de talán a Bergendy-együttes zenekarvezetője, a Liszt Ferenc-díjas szaxofonosra, Bergendy Istvánra még jobban.

Pálffy István és Tom Hanks

Kép: Hír24/makeagif

A KDNP szóvivője – aki nem volt ittas a parlamenti ülésen – megszólalásig hasonlít az Oscar-díjas színészre. Vagyis megszólalásig nem, mert teljesen különböző a hangszínük. Szóval: képről hasonlítanak egymásra.

Papcsák Ferenc és Robin Williams

Kép: Hír24/makeagif

Az amerikai színész és komikus a filmjeiben már sokszor megmutatta, hogy az átváltozás egyik nagy mestere, elég, ha csak a Mrs. Doubtfire-ben nyújtott alakítására gondolunk. Most azonban átváltozás nélkül mutatja meg, mennyire hasonlít Papcsákra. Vagy Papcsák Robin Williamsre.

Áder János és Randy Marsh

Kép: Hír24/makeagif

A Fidesz korábbi EP-képviselője, jelenlegi köztársasági elnök és a South Park balszerencsés apukája között annyira szembetűnő a hasonlóság, hogy nem is írunk mást.

Balogh József és Lusta Dick

Kép: Hír24/makeagif

Nem tudjuk, hogy az asszonyverő vak komondor gazdája mennyire szereti Ternovszky Béla Macskafogóját, az biztos, hogy nagyon hasonlít az Intermouse rendőrére, a mindig trombitáló Lusta Dickre.

Semjén Zsolt és Bill Gates

Kép: Hír24/makeagif

Amikor rátaláltunk a Parlament honlapján az ifjú Semjén Zsolt fényképére, először azt hittük, hogy valaki poénból a Microsoft cég alapító-tulajdonosának a képét töltötte fel a KDNP-s miniszterelnök-helyettes profiljához. De nem, semmi ilyesmiről nincs szó, tényleg ekkora a hasonlóság kettejük között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik