Belföld

Pálffy így tagadja, hogy ittas volt

A hvg.hu riportere arról faggatta a kereszténydemokrata képviselőt, hogy valóban ittas volt-e az adott napon a parlamentben.

Ugyan már – reagált Pálffy István a hvg.hu riporterének arra a kérdésére, hogy nem volt-e ittas az országgyűlés múlt keddi ülésén. A politikus hozzátette: „Az érintett képviselők politikai teljesítményük csúcsát valósították meg az elmúlt három év során ezzel a produkciójukkal, minden mást az ügyvédek intéznek.”

A villáminterjúban elhangzott kérdés az Országgyűlés keddi ülésnapján történtekre vonatkozott. Pálffy István egy felszólalás közben odament a szocialista Józsa Istvánhoz, és egészen szokatlan módon félbeszakította a képviselőt. A KDNP szóvivője előbb kezet fogott Józsa Istvánnal, majd elköszönt tőle, ezt követően pedig odament a jobbikos Nyikos Lászlóhoz, akinek ugyancsak mondott valamit, majd elhagyta az üléstermet.

A jobbikos Szilágyi György úgy magyarázta a kereszténydemokrata képviselő üléstermi viselkedését, hogy ivott. Pálffy ezután közölte, hogy ha valaki azt állítja, hogy ittas volt, akkor azt rágalmazás és becsületsértés miatt feljelenti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik