Belföld

Modellnek állt Rogán Antal felesége

„Mennyibe fog nekem ez kerülni?” – kérdezte Rogán, amikor megtudta, hogy felesége modellnek állt. Ez nem derül ki a videóból, de az igen, hogy mi a „hű” és mi a „hűha” a Fidesz frakcióvezetőjének felesége szerint.

Kezdjük a „hű”-vel. „Hányszor fogsz átöltözni a színpadon?” – kérdezi a Blikk riportere, erre jön a „hű”, majd a szám, hogy hétszer. „Mi vitt rá, hogy kipróbáld magad modellként?”, erre a válasz a „hűha”, de azért azt elárulja Cili, hogy nem teljesen kezdő már. Többet nem is kérdeznek tőle, kezdődik a bemutató.

Kékben, zöldben, pöttyös szoknyában, csillogós ruhában, mosolyogva vonul Rogánné, közben a férje elégedetten támasztja a fejét az első sorban, illusztris celebkoszorúban.Ott van Hajdú Péter, Sarka Kata, Andy Vajna és Palácsik Vajna Tímea is.

Persze Sarka Kata és Vajna Tímea is megszólal a videóban, Andy Vajna felesége csak annyit tud mondani, hogy „tündériek voltak” a modellek, Sarka Kata szerint viszont csak „bátrak és magabiztosak”.

A divatbemutató után már kevesebb a „hű” és a „hűha”, Rogánné elárulta, nagyon jól érezte magát, a negyedik ruha után már teljesen „lelazult”, hobbinak pedig megmarad a modellkedés. „Megtarthatod valamelyik ruhát?” – kérdezi a riporter Cilit, aki rögtön a férjére mutat. Erre jön a válasz, hogy szegény frakcióvezetőnek, már amikor megtudta, hogy felesége modellnek áll, az volt az első kérdése, hogy mennyibe fog ez neki kerülni. De aztán megenyhül Rogán: „Alkudozni fogunk, majd kötünk valami előnyös üzletet” – mondta sejtelmesen.

Megkérdezhetnénk olvasóinkat arról, hogy melyik ruha állt a legjobban Rogán-Gaál Cecíliának, de sokkal fontosabb kérdés az, hogy a korábban a méregdrága hátizsákjától is megszabaduló Rogán vett-e ruhát a feleségének.

Tömeggyilkosok gyerekkel, családdal

Kampány van, minden politikusi médiamegjelenls gondos szervezés és tervezés, mérlegelés eredménye. A tuti recept persze a család – kutyasétáltatás a parkban gyerekekkel: +5% népszerűségi index. De néha a tuti recept sem úgy sül el.

A politikus felesége ételt oszt a rászorulóknak – ez ám a humanitáriáus cselekedet. Igaz, a férj hadserege hónapok óta kórházakat lő, terhes assznyokon tanul célba lőni a százezer áldozatnál járó szíriai polgárháborúban, hogy a vegyifegyveres támadást most ne is vegyük. Igen, Bahar al Asszadról van szó, és feleségéről, meg az őket körülvevő udvari médiáról. Örök igazság, hogy a diktátorok tudják a legmeghatóbban simogatni az őzikék fejét.) Itt Asszad egy értelmi sérült kisfiút simogat, de a többi sem kutya.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik