Belföld

Balogh csak azért sem mond le, inkább megint tagad

balogh józsef (balogh józsef)
balogh józsef (balogh józsef)

Az asszonyverő képviselőt már a Fidesz szóvivője is felszólította, hogy távozzon a közéletből. A komondoros Balogh azonban nem hátrál.

Bár korábban beismerte, most ismét elkezdte tagadni Balogh József, hogy ököllel ütötte élettársát, és a hajánál fogva a korlátba verte a fejét. “Én is azt gondolom, hogy egy olyan embernek távoznia kell a közéletből, aki az ügyészségi közleményben olvasható dolgokat elkövette, de ez nem én vagyok. Az eljárás során ki fog derülni, hogy nem így történtek a dolgok” – mondta az Indexnek a képviselő.

További baloghok:

Vajna Timi kirúgatná a komondoros képviselőt: Andy Vajna felesége szerint, ha Balogh József képviselő tényleg bántotta az élettársát, akkor nincs helye a Parlamentben.

Kirúgták a pártból, de nem hajlandó lemondani Balogh József: Azok után, hogy tegnap mi is beszámoltunk róla, még mindig a Fidesz tagja az asszonyverő Balogh, a legújabb hírek szerint mára kitették a pártból.

Balogh József: “A tanyán élők nem érzik magukat biztonságban”: Igazi “kincsre” találtunk: 2009-ben Balogh “vakkomondor” József a tanyán élők biztonságát féltette. Talán nem véletlen: ő is egy tanyán verte össze élettársát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik