Belföld

A cseh elnök is “átesett a vak komondoron”

milos-zeman(1)(960x640).jpg (milos zeman)
milos-zeman(1)(960x640).jpg (milos zeman)

Tolókocsiba kényszerült Milos Zeman cseh elnök. Zeman állítja, a kutyája tehet mindenről. A cseh elnök a világ egyik legviccesebb politikusa, aki nagy ivó hírében áll.

Múlt héten érte baleset a Lány kastély elnöki lakosztályában Milos Zemant – írja az MTI. Az elnök a hivatalos álláspont szerint azért esett el, mert a kutyája összegyűrte a szőnyeget, ő pedig megbotlott benne, amikor éjjel vécére ment. Hasonló magyarázattal állt elő korábban Balogh József országgyűlési képviselő, aki azt állította, élettársa átesett egy vak komondoron, emiatt törte szét az arcát. Balogh hétfőn bevallotta, ő verte össze az asszonyt.

Milos Zemannak a baleset során megsérült a térde, ezért tolókocsiba kényszerült. Emiatt több programját is lemondták, nem megy el például az Európai Parlament november 19-i ülésére sem, ahol beszédet mondott volna.

A cseh elnök a világ egyik legviccesebb politikusa, aki több hivatalos eseményt is meghekkelt, mégpedig azzal, hogy finoman szólva furcsán viselkedett. Egy alkalommal például majdnem beesett a tiszteletére kiállított koronaékszerek közé.

Milos Zeman további alakításait (értsd: ittas dülöngéléseit) ide kattintva nézheti meg,

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik