Belföld

Marad a rezsicsökkentő idő

Őszi falevelek (ősz, falevél, sárga falevelek, napsütés, )
Őszi falevelek (ősz, falevél, sárga falevelek, napsütés, )

18 és 20 fok körüli maximumok várhatóak a héten.

Nagyrészt derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk csütörtökön, csak a délnyugati, déli határvidéken lehetnek erősebben felhős területek, de csapadék ott sem valószínű. Az északkeleti szél napközben a Tiszántúlon élénk, néhol erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 18 fok között várható. Késő estére 6, 11 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Éjszaka, reggel párás lesz a levegő, főként az ország keleti felén ködre is számítani kell. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Szombaton is inkább a felhőké lesz a főszerep, több helyen feltámad a déli, délnyugati szél, de számottevő csapadék nem valószínű. Kellemesen enyhe idő várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég vasárnap, többfelé számíthatunk esőre, záporokra is és többfelé erős lesz a szél is. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Hétfőn átmenetileg szárazabb, de gyakran szeles és már hűvösebb időre készülhetünk. Kedden átmenetileg felszakadozik, majd újra megnövekszik a felhőzet. Szórványosan várható eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik