Belföld

Szép, napsütéses idő lesz az ünnepen

osz(960x640)(1).jpg (ősz)
osz(960x640)(1).jpg (ősz)

19-26 fok között várható várhatő a hőmérséklet szerdán.

Kapcsolódó cikkek

Szerdán kezdetben északon, északkeleten, délután pedig északnyugaton lehet valamivel több felhő az égen, azonban összességében mindenhol a napsütésé lesz a főszerep – írja az Időkép. A Dunántúlon többfelé erős, viharos lehet a déli-délnyugati szél. Hajnalban helyenként pára, köd képződhet. Reggel 10-16 Celsius fok, délután 19-26 fok várható.

Csütörtökön nyugat felől megnövekszik a felhőzet, elsősorban nyugaton és északon kisebb eső, zápor is előfordulhat. A délies szél keleten-délkeleten megélénkülhet, egy-két fokkal visszaesik a hőmérséklet. Reggelre helyenként még pára- és ködfoltok kialakulhatnak.

Pénteken északon-északkeleten több, máshol kevesebb felhő lehet az égen, csapadék azonban sehol sem várható. Hajnalban párássá válhat a levegő északon és nyugaton. 20 fok köré melegszik a levegő délutánra.

Hétvégén marad az átlagosnál enyhébb, kellemes hőmérsékletű őszi idő. A hajnali pára- és ködfoltok megszűnését követően a legtöbb helyen napos időre van kilátás, de helyenként előfordulhatnak erősebben felhős tájak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik