Belföld

Mesterházy: Baja polgármestere csal, hazudik

mszp-mesterhazy-attila(960x640)(1).jpg (mszp, mesterházy attila, )
mszp-mesterhazy-attila(960x640)(1).jpg (mszp, mesterházy attila, )

Az MSZP elnöke a bajai választókörzetben tartott kampánysétája előtt szombaton azt állította, hogy Zsigó Róbert, Baja polgármestere csal és hazudik.

Mesterházy Attila közölte: „Látva Baja polgármesterének országos szóvivői tevékenységét azt lehet mondani, ez a polgármester az, aki nemcsak csal, hanem hazudik is”. Itt a kampányban csaltak, az országos médiában folyamatosan hazudik Baja város polgármestere. Az MSZP elnöke szerint, ez szégyen, mert „Baja városa többet érdemelne”.

Azért tartják nagyon fontosnak Teket Melinda indulását, mert ha ő nyer, akkor egy egészen új hang, egy egészen új politikai kultúra tud bekerülni a város önkormányzatába – mondta az MSZP elnöke, aki Bajnai Gordonnal azt kérte a jelölttől, ne a pártpolitikát, hanem a bajai emberek, a körzetben élők érdekét tekintse legfontosabbnak, ha bekerül az önkormányzatba.     „Mi pedig azért támogattuk, hogy megmutassuk Magyarországnak, az itt élő embereknek, hogy van jobb választás, van jobb jelölt, van jobb program” – tette hozzá.

A bajai önkormányzati választáson minden megtörtént, amire számíthatnak az országos választásokon is – mondta Mesterházy, aki kitért arra, hogy október 22-én írják alá az MSZP és az Együtt-PM közötti megállapodást. Semmi olyan új körülmény nem merült fel, amely miatt bármelyikük is átgondolta volna, vagy újragondolta volna a megállapodás megkötését – tette hozzá. A rövid sajtótájékoztató után Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Teket Melinda kampánysétára indultak a 3-as választókerület 32-es szavazóköréhez tartozó területen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik