Belföld

Tarlós kiszorítaná Vitézyt?

vitezy-david(430x286)(1).jpg (vitézy dávid, tarlós istván, )
vitezy-david(430x286)(1).jpg (vitézy dávid, tarlós istván, )

A Fővárosi Közgyűlés szeptemberi ülésén megpróbálták legalább a BKV igazgatóságából kiszorítani Vitézyt, egyelőre sikertelenül – írja a Népszava.

Vitézynek állítólag volt néhány olyan ügye, ami miatt valamennyire elengedték a kezét, nem védik már feltétel nélkül mindentől – írja a Népszava meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. Mint írják, egyes politikai erők meglátása szerint kezd háttérbe szorulni, már nem szerepel – kívánságára – naponta a médiában, legfeljebb havonta egy-két alkalommal és körülbelül egy éve sajtótájékoztatót sem tarthat egyedül, csak Tarlóssal együtt, sőt az utóbbi időben már úgy sem.

Romlott Vitézy pozíciója, az erőviszonyokat tekintve bennfentesek úgy tartják, hogy kicsit már erősebb lett Tarlós István, amit pénteki akciójával, amikor is bejelentette 18 pontos közlekedésjavító programját, kiválóan demonstrált. Megmutatta, hogy ő a főnök.

Vitézy Dávid pozícióinak az sem tett jót, hogy nem sikerült úrrá lennie a budapesti közlekedési káoszon, s kudarcot vallott a Budapesti Közlekedési Központ új utastájékoztatási rendszere is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik