Belföld

Régi és új utcanév egy számlán

Év elején megváltozott néhány utca neve Székkutason, az áramszolgáltató azonban még vegyesen szerepelteti az adatokat egy számlán belül is.

Az utcanév változás hivatali bejelentését, az okmánycserét az önkormányzat vállalta, illetve segítette, valamint értesítette a szolgáltatókat, bankokat, biztosítókat. Az EDF- Démász azonban még szeptemberben is vegyesen tüntette fel az adatokat számláin.

A Gregus Máté utca esetében a felhasználási hely címe már helyesen szerepel, azonban a felhasználó címe és a vevő címe rovatok még a régi, Kun Béla utcai státuszt mutatják.

Megkerestük a szolgáltatót, miért nincsenek az adatok még aktualizálva, valamint érheti-e a fogyasztókat kár az adminisztrációs pontatlanság miatt.

A Démász válaszol

Ügyfeleink semmiféle hátrányt nem szenvednek abban az időszakban, amíg a megváltozott címek átvezetése zajlik, mivel a számlázás az adott fogyasztási helyen igénybevett villamosenergia-szolgáltatásra történik. A címek javítása folyamatban van, kérjük ügyfeleink türelmét és megértését – áll az EDF-Démász Vásárhely24-nek eljuttatott közleményében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik