Belföld

Pesti Imre szerint a Jobbik hazudik

pesti imre (pesti imre)
pesti imre (pesti imre)

A budapesti kormánymegbízott állítása szerint semmilyen gazdasági társaságnak nem tulajdonosa.

Kapcsolódó cikkek

Pesti Imre ezt azzal összefüggésben közölte szerdán az MTI-vel, hogy a Jobbik szerint a múlt héten nyilvánosságra került zuglói hangfelvétel arról tanúskodik, hogy Pesti Imre kormánymegbízott cége az, amely az elmúlt években sorra nyeri a Fővárosi Kormányhivatal által kiírt közbeszerzéseket. Szilágyi György, az ellenzéki párt budapesti elnöke azt mondta: a Ligetsor Bau Kft. szinte kizárólagosan nyeri el az általában hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárásokat.

A kormánymegbízott ugyanakkor közleményében kijelentette: semmilyen gazdasági társaságnak nem tulajdonosa, így az említett cég sem az övé. “A Jobbik által említett vállalkozás a kormányhivatal által kiírt több, mint 30 pályázatból három alkalommal nyert versenyben, a legolcsóbb ajánlattétellel, a közbeszerzési eljárás szabályait maradéktalanul betartva” – fogalmazott Pesti Imre, hozzátéve: minden dokumentum a közbeszerzési értesítő adatbázisán keresztül elérhető, az említett cég adatai pedig a céginformációs rendszerekben ellenőrizhetők.

Pesti Imre arra szólította fel a Jobbikot, hogy amennyiben “nincs valós mondanivalója a magyar választópolgároknak, hazugságaikkal ne zaklassa őket”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik