Belföld

Balog Zoltán napja: “elképesztő” siker a Facebookon

Balog-Zoltan(650x433)(1).jpg (Balog Zoltán, humánminiszter, )
Balog-Zoltan(650x433)(1).jpg (Balog Zoltán, humánminiszter, )

Az emberi erőforrás miniszter őszintén örült, mivel lájkolói száma átlépte az ezret.

“A mai napon az oldalra megérkezett az 1000. követő is. Nagyon szépen köszönjük, és ígérjük, ezután is igyekszünk érdekes tartalmakkal szolgálni mindenkinek, aki megtisztel a figyelmével!” – posztolta ki ma Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a Facebookra, így kifejezve örömét, hogy nemcsak Magyarország, de a közösségi oldala is jobban teljesít.

A szédületes eredményhez Balog egy képet is csatolt, a következő szöveggel: 1000 kedvelő. Köszönjük.

Balog öröme érthető, az ezer igenis egy magas szám. Ott van például Harrach Péter, akinek ezt még mindig nem sikerült elérni, a KDNP frakcióvezetőit alig 623-an lájkolják.

Balognak rossz hír, hogy többi kollégája már duplázott, Kocsis Mátét, Zsigó Róbertet és Tasó László oldalát például már több, mint 2 ezren kedvelik, nem is beszélve Semjén Zsoltról, aki 5 ezer feletti lájkolónak örülhet.

Ők egyébként mind eltörpülnek a többi ismertebb politikussal szemben. A miniszterelnök profilját 171 ezer ember lájkolta már, Bajnai Gordonét 67 ezren, Gyurcsány Ferencét 53 ezren, Mesterházy Attiláét pedig 41 ezren. Schiffer András 9 ezer lájkolónak örülhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik