Belföld

A megerőszakolt tinit sértegette az “újságíró”

pesszimista, szomorú (pesszimista)
pesszimista, szomorú (pesszimista)

Minősíthetetlen hangnemben kommentálta a Blikk munkatársa az utóbbi napok egyik legfelkavaróbb hírét – derül ki a cink.hu cikkéből.

Ahogy arról a Hír24 is beszámolt, két fiú megerőszakolt egy 15 éves részeg lányt egy budapesti házibuliban, két társuk pedig felvételt készített minderről, amit elküldtek a megalázott lány ismerőseinek. A rendkívüli felháborodást kiváltó hírt a Blikknek dolgozó újságíró így kommentálta a Facebookon.

„Rohadtul felhaboritonak erzem, hogy ha egy elkenyeztetett gazdag 15 eves suna eszmeletlenre issza magat, osszefekszik ket csavoval, majd mikor ezzel szembesul, csak azt kell mondania, hogy nem tudott semmirol, es maris 15 evre bortonbezarhatnak ket embert. Majd maskor nem iszod ajultra magad, ribi!”

Az újságíróra valószínűleg rászólhattak, mert azóta újabb bejegyzést posztolt a témában,a régit pedig törölte. Ez legalább szalonképes, bár a lánytól nem kért elnézést a durva szavakért. Azt írta egy korábbi bejegyzésével sok embert megbántott, tőlük elnézést kér. Hozzátette, hogy semmilyen egyetértést, közösséget nem mutat a két emberrel kapcsolatban, aki ilyet tesz, mivel amit tettek tökéletesen elfogadhatatlan, megbocsáthatatlan és semmiféle értelemben nem tolerálható.

A Hír24 úgy tudja, hogy a Blikknél – házon belül – is komoly felháborodást okozott az alkalmazottjuk bejegyzése, de még nem született döntés, milyen következményei lesznek a vállalhatatlan szavaknak.

További részletek itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik