Közélet

Megerőszakoltak egy budapesti tinit és filmre vették

bilincs(2)(1)(960x640).jpg (bilincs, )
bilincs(2)(1)(960x640).jpg (bilincs, )

A lány részeg volt, ezt használták ki. A felvételt másnap elküldték megalázott áldozatuk ismerőseinek.

A fiatalok a napokban tartottak házibulit a budapesti, XVII. kerületi házban. Egy 15 éves lány is volt a vendégek között. Két mulatozó – egy 19 éves olasz és egy 18 éves magyar fiú – ezt használta ki: megerőszakolták a kamaszt, aki “védekezésre képtelen állapotban” volt

És ezzel még nincs vége: a fiatalok felvételt készíttettek az aktusról, amelyet másnap elküldtek e-mailben a lány ismerőseinek.

A fiúkat a III. kerületben fogták el a rendőrök, szexuális erőszak miatt indult eljárás ellenük, és felelniük kell gyermekpornográfia bűntett elkövetése miatt is. Egyikük sem került rács mögé, szabadlábon védekezhetnek a továbbiakban – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Miután a hír napvilágra került, egy ismeretlen hívta fel az Index szerkesztőségét. Az állítja, ismeri az esetet, és szó sem volt erőszakról. Szavaiból az derült ki, a buliban jó családból származó, jó tanuló gyerekek vettek részt, akik az egészet éretlen csínytevésként fogták fel. A történteket ártalmatlan tréfának tartja. Hangsúlyozta: a lányon senki sem követett el erőszakot, sőt, ő húzta közelebb magához az egyik fiút, hogy orálisan kielégítse. Azt ugyanakkor elismerte, hogy az esetet néhányan videóra vették és többeknek elküldték. A telefonáló pert fontolgat, mert elítélendőnek tartja, hogy a rendőrség beszámolt az esetről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik