Belföld

Forgalomkorlátozások: honvéd altiszteket avatnak Fehérváron

Buthy Lilla

2013. 07. 24. 14:57

Szombaton kerül sor a 2013-ban végzett honvéd altisztek avatására Székesfehérváron, a Városház téren. A nagyszabású esemény miatt az alábbi forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra számíthatnak a közlekedők.

Július 25-én, csütörtökön 18.00 órától július 27-én, szombaton 12.00 óráig lezárják a Skála Áruház mögötti parkoló Rákóczi út felőli részét. A területen maradt járműveket nem szállítják el, a kihajtást is engedik, de újabb autók nem mehetnek be a területre. A forgalmat katonák és rendőrök irányítják a József utcai behajtónál pénteken és szombaton 8.00-12.00-ig. A lakótelep felőli parkolók forgalma zavartalan lesz.

Július 26-án, pénteken és 27-én, szombaton 8.00 és 12.00 óra között a Rákóczi út Skála Áruház felőli, déli pályája lezárásra kerül. A Budai útról az autósok behajthatnak a Kégl György utcába, a kihajtás a Távirda utca felé lehetséges a Búdai út irányába. A Távirda utcába a Rákóczi út felől nem hajthatnak be az autósok. A Rákóczi út – Várkörút és a Rákóczi út – József utca kereszteződésében, az említett időpontokban kikapcsolják a jelzőlámpákat, a forgalmat rendőrök fogják irányítani. Mindkét irány forgalma az északi pályára kerül, az autóbuszjáratok zavartalanul közlekedhetnek. Az altisztek átvonulása idejére a Várkörút forgalmát néhány percre leállítják.

Július 26-án, pénteken 20.00 órától július 27-én, szombaton 13.00 óráig lezárják a parkolókata II. János Pál pápa téren. Kérik a lakókat, hogy ebben az időszakban lehetőség szerint az említett területeket hagyják szabadon, és más, közeli parkolókat vegyenek igénybe.

Július 26-án, pénteken és 27-én, szombaton 8.00-12. 00 óráig lezárások lesznek a Városház téren. A gyalogosok a Szent Imre templom és a Hiemer-ház melletti járdán közlekedhetnek, a téren történő átjárás tilos lesz. A katonák vonulása idején, körülbelül 5-10 perces időtartamra az említett járdaszakaszokon is megállítják a közlekedést.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.