Belföld

Száz gyerek táborozik a SZÉNA Egyesülettel

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2013. 07. 05. 17:11

1 éves kortól 16 éves korig biztosít táborozási lehetőséget a családszervezet. A nyári szünidő során 2 bölcsis, 3 napközis és egy bentlakásos tábort szerveznek a gyermekek részére.

Bálesné Elekes Rita, az egyesület elnöke elmondta, hogy a táborok egy része már sikerrel lezárult, de júliusban még három turnusban tovább folytatják a táboroztatást.

„Az idei évben lényegesen több gyermek szünidei felügyeletét tudjuk megoldani, ami nagymértékben köszönhető a Székesfehérvári Önkormányzat és Viza Attila Önkormányzati Képviselő támogatásának. Minden tábor más-más korosztályt céloz meg és több témát érint.”

A bentlakásos tábor Siófokon zajlott, ahol a csapatjátékok és ügyességi feladatok töltötték ki az idő jelentős részét. A napközis táborok is több téma köré épülnek: a gyerekek megismerkedhetnek Szent István korával, lovaggá és hercegnővé, valamint kalózzá és tündérekké válhatnak.

A bölcsis táborba 1-3 éves korig várják szülővel együtt a kicsiket, ahol szüleikkel közösen vehetnek részt a foglalkozásokon- olvasható a SZÉNA Egyesület közleményében.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Puidoux, 2018. szeptember 25.
Saszla szőlőt szüretelnek a lavaux-i szőlőültetvényeken a nyugat-svájci Puidoux-ban 2018. szeptember 20-án. A Genfi-tó északi partja mentén 898 hektáron elterülő, lavaux-i teraszos művelésű szőlőskertek 2007-ben kerültek fel az UNESCO kulturális világörökségének jegyzékére. Az itt termő legismertebb szőlőfajta a saszla. A borvidéket a „három nap” régiójának is hívják, mivel a szőlőtermesztéshez szükséges napfény és meleg három helyről érkezik, az égből, a tó felszínéről és a teraszokat tartó kőfalakból. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.