Belföld

Száz gyerek táborozik a SZÉNA Egyesülettel

Buthy Lilla

2013. 07. 05. 17:11

1 éves kortól 16 éves korig biztosít táborozási lehetőséget a családszervezet. A nyári szünidő során 2 bölcsis, 3 napközis és egy bentlakásos tábort szerveznek a gyermekek részére.

Bálesné Elekes Rita, az egyesület elnöke elmondta, hogy a táborok egy része már sikerrel lezárult, de júliusban még három turnusban tovább folytatják a táboroztatást.

„Az idei évben lényegesen több gyermek szünidei felügyeletét tudjuk megoldani, ami nagymértékben köszönhető a Székesfehérvári Önkormányzat és Viza Attila Önkormányzati Képviselő támogatásának. Minden tábor más-más korosztályt céloz meg és több témát érint.”

A bentlakásos tábor Siófokon zajlott, ahol a csapatjátékok és ügyességi feladatok töltötték ki az idő jelentős részét. A napközis táborok is több téma köré épülnek: a gyerekek megismerkedhetnek Szent István korával, lovaggá és hercegnővé, valamint kalózzá és tündérekké válhatnak.

A bölcsis táborba 1-3 éves korig várják szülővel együtt a kicsiket, ahol szüleikkel közösen vehetnek részt a foglalkozásokon- olvasható a SZÉNA Egyesület közleményében.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Fotó: Vadnai Szabolcs/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.