Belföld

Deutsch Tamás lepockozta a pofon vágott kismamát

A magyar EP-képviselő a Facebookon szakérti a sok visszhangot kiváltó BKV-s esetet.

Már megírtuk: pofon vágott egy terhes nőt hétfő este a 4-es villamos egyik sofőrje Budapesten, miután a nő a piros jelzés ellenére kilépett a jármű elé. A vezető azzal védekezett, hogy nagyon megijedt és hirtelen felindulásból ütött. A nő pedig, akiről kiderült, hogy Magyarországon élő brit állampolgár, azt nyilatkozta, azért lépett rosszkor a sínekre, mert reflexből – ahogy szülőhazájában megszokta – nem balra, hanem jobbra nézett.

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő a Facebookon szólt hozzá az esethez.

A Terhes Nő (az angol beteg) feljelenti az őt pofon vágó BKV villamosvezetőt.

Helyes, nagyon helyes! Az anyjuk picsájával verekedjenek a drágalátos BKV kalauzok, sofőrök.

De könyörgöm, az össze-vissza beszélő (“Belátom, hogy ostobaság volt anélkül átkelni a zebrán, hogy balra néztem volna, de 30 évig éltem Nagy-Britanniában, így reflexből a jobbról érkező forgalmat vártam.” – azt hiszem, a hasát fogná a röhögéstől egy londoni rendőr, ha ezzel a bullshit dumával jönne valaki, ha egy busz elé lép) és tekintgető kismamával szemben is induljon már közlekedési szabálysértési eljárás. A tündi-bündi oktondi pocok maga is elismeri, hogy pirosban lépett a villamos elé, veszélyeztetve a maga, a magzata és a villamos utasainak testi épségét.

Hisz 30 évet élt Nagy-Britanniában, tudja, mindennek következménye van…

„Nincs mentség!”

„Cselekedetemre nincs mentség, és nem is az a szándékom, hogy tisztára mossam magam, bemocskoltam mindazt, amit közel húsz év alatt tettem” – mondta az Indexnek adott interjúban a villamosvezető. Emlékei szerint „nagyon kihegyezett helyzet volt”, felmérte, hogy már nem fog tudni megállni, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem azért szállt le, hogy megverje a nőt, hanem azért, mert azt hitte, hogy alatta vannak.

„A villamos előtt azt láttam, hogy a két nő vigyorog a helyzeten, sőt az egyik a középső ujját is bemutatta” – emlékezett vissza a férfi. „Akkor csattant el a pofon”, viszont anyázásról szó sem volt – mesélte a portálnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik