Belföld

Palcsó trafikozását üzlethelyiséggel segíti a zuglói önkormányzat

trafik (trafik)
trafik (trafik)

Az énekes körülbelül két hete kezdte el felkutatni a megfelelő üzlethelyiségeket. Palcsó Csepelen négy koncesszót nyert, a XIV. kerületben egyet. Zuglóban gyorsan szerencsével járt, az önkormányzat ugyanis úgy döntött, kibérelheti egyik helyiségüket.

Palcsó Tamás, az egykori megasztáros, egyben a csepeli önkormányzat kedvenc dalosa tarolt a trafikpályázatokon: az énekes Csepelen négy koncessziót nyert, Zuglóban egyet.

Amint azt megírtuk, Palcsó jó ideje keresi a megfelelő üzlethelyiséget, és úgy tűnik, Zuglóban az ingatlankutatást hamar siker övezte. A hvg.hu cikke szerint a csepeli celeb Papcsák kerületében az önkormányzattól bérel majd egy 59 négyzetméteres helyiséget. Amit nyílt pályázat nélkül kapott meg, mivel a hvg.hu szerint bizonyos határérték alatt elegendő a hirdetmény útján történő bérbeadás. Ez a határ Zuglóban tízmillió forint.

Az érdeklődők – köztük Palcsó Tamás – ajánlatát a tulajdonosi bizottság bírálta el, Palcsó havi 180 ezer forintért bérli majd a helyiséget.

Palcsó-ügyben az fn24.hu nemrégiben kérdezte Németh Szilárdot, Csepel polgármesterét. A rezsicsökkentési biztos a felvetésre, mely szerint az énekes “strómannak tűnik”, azt közölte, Palcsó “neki biztos nem a strómanja”.

“Ha szerettem volna trafikot, akkor leteszem a lantot a politikában, a parlamentben, a polgármesteri hivatalban, valamint a rezsicsökkentésben, és trafikra pályázom. Talán nyertem volna is. De mondom: engem nem érdekelnek a trafikok” – tette hozzá a polgármester.


Fotó: TV2

Németh Szilárd Palcsóval kapcsolatban azt is kijelentette: “Ha olyan talpraesett, hogy képes üzemeltetni azt a sok üzletet, akkor mindenki jól jár… Ha nem tud július elsején nyitni, vagy ha képtelen lesz üzemeltetni, akkor nem érdemli meg a lehetőséget, és vissza kell venni tőle a trafikokat. És ez nemcsak rá vonatkozik, hanem az összes többi koncessziót nyert vállalkozóra.”

Az ügyészég szerint nincs itt semmi látnivaló

A trafikmutyi kapcsán egyébként az ügyészég nyomozást rendelt el, de nem hivatali visszaélés, vesztegetés vagy befolyással üzérkedés miatt, hanem személyes adattal való visszaélés okán.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik