Belföld

A Facebookon is rezsit csökkent a Fidesz

rezsicsökkentés (rezsicsökkentés)
rezsicsökkentés (rezsicsökkentés)

Már több mint másfél millió ember írta alá a Fidesz által a rezsicsökkentés megvédéséért indított aláírásgyűjtő íveket - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője.

A kormánypárti politikus ismertette azt is, hogy keddtől az interneten a gyengénlátók számára készült verzió is elérhető lesz az aláírásgyűjtés kapcsán, valamint szintén kedden délutántól a Facebookon promóciót indítanak az aláírásgyűjtés népszerűsítésére.

Nyitrai Zsolt azt mondta, az elmúlt hét hétben érkezett 1,5 millió aláírás azt bizonyítja, hogy ennyi ember támogatja a kormány rezsicsökkentési terveit és ezzel párhuzamosan ennyi ember utasítja el a “Bajnai-Mesterházy-féle rezsicsökkentés-ellenes koalíciót”.

Emlékeztetett arra, hogy január 1-jétől 10 százalékkal csökkent a gáz, az áram és a távhő díja, és az eddigi intézkedések folytatásaként további rezsicsökkentésre lehet számítani például a háztartási PB-gázpalackoknál, a hulladékszállításnál, a víz- és csatornadíjaknál, valamint a kéményseprésnél is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik