Belföld

Péniszgyűrű is van Jeszenszkyn – Kemény csapatot hozott össze a Jobbik

Péniszgyűrű, péniszpumpa, pia és egy kis fű: bárki bármit mond, a jobbikosok tudnak bulizni.

Alig csillapodott a Nagy Nemzeti Trafikmutyi után érzett furcsa görcs a gyomrokban, a Jobbik újabb szenzációval szolgált, hiszen kiderült: egykori tagjuk, aki szintén nemzeti, csak ő motoros, szóval ez a rendes családapa flitteres tangában pózolt, olykor maszturbálást imitálva egy rúd mellett.

Kíváncsi kollégánk Jeszenszky néhány képébe bele is nagyított, ennek köszönhető a felfedezés, mely szerint a flitteres nemzeti motoroson egy péniszgyűrű is helyet kapott, és hát, nem az ujján. Akit érdekel, kattintson, kollégánk azóta sem tért magához a látványtól.

Valahogy a pénisz központi kérdés lehet a Jobbik környékén, erre utal legalábbis, hogy a Nemzeti Érzelmű Motorosok péniszgyűrűvel felszerelt vezetője mellett Szávay Isván jobbikos képviselő is ezt a vonulatot hozta be a köztudatba, bár ő nem péniszgyűrűt használt, hanem péniszpumpát.


„Miért ne dolgozhatna a művelt és kulturált ifjúságért az, aki egyetemistaként ilyet csinált egy buliban?” (Dúró Dóra)

Sajnos már rég nincs a Jobbik környékén Király András egykori szóvivő, akivel biztosan nagyot bulizott volna Jeszenszky Sándor és Szávay is, feltéve, ha szeretik a füvet és a melegeket. Ami biztos, hogy Jeszenszkyt a flitteres tanga nem zavarta, úgyhogy talán a travikat is el tudja viselni maga körül.

Fenti sztoriknál egyébként csak a magyarázatok nevetségesebbek, íme, a triumvirátus reakciója egy-egy mondatban:

„Ez egy lejárató kampány része, amely arról szól, hogy a Jobbik valós felvetéseiről és programjáról tereljék el a figyelmet.” (Szávay István)


Nem vesz részt, csak a devianciát kutatja

„A Jobbiknak nem volt tudomása a képek létezéséről, melyek médiumokhoz történt eljuttatása és ferdített valóságtartalma rosszindulatú irigységből fakad.” (Király András)

„Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik. Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zárt körű baráti összejövetel szigorúan privát képeit. Azoknak kellene szégyellnie magukat, akik ebből szenzációt kreálnak.” (Jeszenszky Sándor)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik