Belföld

Kommentelőket jelentett fel Lázár János

Lázár János (Lázár János)
Lázár János (Lázár János)

A szegedi ügyészség Lázárt sértő kommentelők ügyében nyomoz.

Derült égből villámcsapásként ért egy Csongrád megyei férfit, hogy a Szegedi Nyomozó Ügyészség idézést küldött neki, miszerint gyanúsítottként akarják kihallgatni – írja a cink.hu. Elképzelése sem volt, hogy miért, míg ma délelőtt az ügyészségen ki nem derült, hogy Lázár János tett feljelentést becsületsértésért, egy komment miatt.

Az ügyészek azt gondolják, hogy miután a Délmagyarország weboldalán megjelent a hír Lázár János autóbalesetéről, amiben egy nő meghalt, emberünk kommentelte be azt, hogy “Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott.”

A gyanúsítottként beidézett férfi nem tett vallomást, így azt sem ismerte el, hogy egyáltalán ő írta volna a kérdésese kommentet.

Később kiderült, nem csak  egy, hanem hét kommentelőt hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben, és nem kizárt, hogy újabb véleménynyilvánítókat kapnak el. Lázár titkára viszont azt állítja, hogy a kancelláriát vezető államtitkár mindösze egy darab polgári peres eljárást indított.

Korábban Papcsák Ferenc dagasztott büntetőüggyé kommentelőket. Lapunknak el is mondta, miért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik