Belföld

Útépítés: Feltörik az utat Újvárosban

24.hu
24.hu

2013. 04. 09. 11:40

Elkezdték a Sütő és a Tél utca teljes felőjítását, összesen 39 millióba kerül az átépítés.

Megkezdődött a Sütő utca és a Tél utca teljes felújítása. A város az idén több mint félmilliárd forintot fordít a lakóutcák megújítására.

Fekete Dávid alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője kifejtette, az önkormányzat nem csak a nagyberuházásokra, de a lakókörnyezetek minőségének javítására is nagy gondot fordít, ezért az idei évben több mint félmilliárd forintot fordít a lakóutcák megújítására. Ennek két újabb eleme az újvárosi Sütő és Tél utca. Az előbbi 26 millió, míg az utóbbi 13 millió forintból újul meg teljes hosszban – írja a Győr.hu

Prédl Antal Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezetének vezetője elmondta, a Sütő utca teljes renováláson fog átesni, hiszen a rossz állapotú, agyonfoltozott, megfelelő alap nélküli burkolatot teljes egészében kicserélik. Az új útalap és aszfaltszőnyeg mellett új járdákat is építenek. Az útkezelő szervezet a lakók türelmét kéri, mert a munkavégzés során lesznek időszakok, amikor az utcába nem lehet behajtani.

A Tél utcában már folynak a munkálatok, ahol szintén teljes felújítás történik. A munka üteme itt a megemelkedett talajvíz miatt lassult, hiszen az a mélyépítési munkáknál több technológiai folyamatot akadályoz.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

NEW YORK, NY - JULY 7: Milo Yiannopoulos arrives to speak outside of the offices of Simon & Schuster publishing company, July 7, 2017 in New York City. Yiannopoulos is promoting a new book and filing a $10 million legal complaint against Simon & Schuster following the publisher's decision to cancel his book deal. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.