Belföld

Késnek a vonatok Győrnél – Rossz a fénysorompó

Tíz-húsz perccel hosszabb menetidőre kell számítani a Győr-Celldömölk vonalon.

FRISS: Vége a vonatforgalom korlátozásának Győrszabadhegy és Győrszemere között – közölte a MÁV kedden az MTI-vel.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a Győr-Celldömölk vonal ezen szakaszán kijavították azokat a biztosítóberendezéseket, amelyek hibája miatt nem működtek a sorompók, ezért a vonatok csak lassabban, 10-20 perces késéssel közlekedhettek.

Korábban:

A vasúttársaság tájékoztatása szerint Győrszabadhegy és Győrszemere között – a biztosítóberendezés hibája miatt – nem működnek a vasúti sorompók, ezért a vonatok az előírásoknak megfelelően csak lassabban haladnak át az átjárókon.

A MÁV szakemberei dolgoznak a hiba elhárításán. A helyreállítás végéig 10-20 perccel hosszabb menetidőre kell számítaniuk az erre utazóknak. Kattintson a képre, a friss információkért!

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.