Belföld

Csúcsjárgányt vezet Papcsák, Rogán BKV-zik is

Rogán Antal (Rogán Antal)
Rogán Antal (Rogán Antal)

Míg a zuglói polgármester luxusautóval jár, addig Orbán Viktor mikrobusszal, Bajnai Gordon pedig Skodával.

Kapcsolódó cikkek

Papcsák Ferenc zuglói polgármester egy Mercedes CLS 350 autót vezet. Luxusautójának talán csak két Jaguar érhet a nyomába, az egyik a KDNP-s Karvalits Ottóé, a másik a jobbikos Murányi Leventéé. Tucatnyi képviselőnek van Mercedese, de egyik sem kerül annyiba, mint Papcsáké – írja a Blikk.

Orbán Viktor miniszterelnök kisbuszokkal közlekedik, míg Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, ha teheti, saját Audi A3-asával jár, amit 2011 óta lízingel, de minden hónapban vesz bérletet, mert gyakran BKV-zik a belvárosban.

Lázár János korábban egy Papcsák-kategóriájú autóval furikázott, ám a havi 600 ezer forintért bérelt Audi S8-asáról lemondott, és egy jóval szerényebbnek számító Audi A6-ost vett magának. Szintén Audi A6-ossal jár Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, amit az elődjétől örökölt meg.

Mint a bulvárlap összeállításából kiderül, minisztereknek kijáró autókat használ a két volt miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke két éve egy Škoda Superbet lízingel, és Bajnai Gordon, az Együtt 2014 frontembere is egy Superbbel járja az országot, a költségét ő fizeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik