Belföld

Egy lány a párkányról

A fotóművész hölgy szó szerint szédületes képeket készít magáról. Eddig még nem is lenne olyan izgalmas. Csakhogy ő a világ legmagasabb felhőkarcolóin teszi mindezt. Borotvaélen.

Jun Ahn félelem nélkül, teljesen természetesen pózol a lélegzetelállító magasságokban- adta hírül a dailymail.co.uk. A félelmet nem ismerő művész extrém magasságokban kapja magát lencsevégre, így csinál tökéletes portrékat.

Szöultól Hong Kongon át, egészen New Yorkig utazott, hogy elkészítse döbbenetes fényképeit. Teljesen szélsőséges pózokat talál ki magának, amitől a legtöbb embernek már csak a gondolatától is égnek áll a haja.

A szédítő képek megörökítéséhez időzítőt használt. Egyes képeken félig lelóg a felhőkarcolóról vagy éppen a lábát lógatja teljes természetességgel a mélységbe, a nyüzsgő város fölé. A tériszony fogalmával valószínűleg még nem találkozott Jun Ahn, nem úgy, mint a merész alkotásokat szemrevételezők.

„Az emberek mindig azt kérdezik, hogy valódiak-e a képek, vagy photoshop? Valóban ott voltam? Természetesen ezek nem túl biztonságos szituációk, de én mindig igyekszem óvatos lenni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik