Belföld

Ellenőr mentette meg a BKV becsületét

bkv-ellenor(210x140)(4).jpg (bkv, ellenőr, TNOR)
bkv-ellenor(210x140)(4).jpg (bkv, ellenőr, TNOR)

A havazásban megbízhatatlanná vált közlekedés miatt lekéste vizsgáját, ezért igazolást szeretett volna kérni egy diáklány Budapesten. Kiborult, mert ide-oda küldözgették, végül egy ellenőr segített rajta.

Hiába indult el időben, a havazás okozta káoszban nem ért be reggel 8 órakor kezdődő vizsgájára egy diáklány múlt hét hétfőn. Mivel akkor még nem tudta, hogy az oktatási intézmények a körülmények miatt elfogadják a késéseket, ezért igazolást akart szerezni.  Ez azonban nehezebben ment, mint gondolnánk – derül ki a BKV Figyelő olvasói levél alapján írt cikkéből.

Az elszánt tanuló először a Határ úti forgalomirányítónál érdeklődött, aki az Akácfa utcába irányította tovább. Tévesen, ott ugyanis elárulták, hogy az ügyfélszolgálat október óta a Deák téren van.

Mikor megérkezett oda, az ellenőrök tanácsára felkereste az ottani forgalomirányítót, de tőle sem kapott semmilyen papírt.

Az elkeseredett lány sírva fakadt, ekkor sietett a segítségére az ellenőr. A Budapesti Közlekedési Központ ügyfélszolgálatán végül elkészült a jegyzőkönyv a késésről. A hálás utas pedig megosztotta pozitív tapasztalatát a blog olvasóival.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik