Belföld

Titkos a zuglói felmérés eredménye

titok (titok, )
titok (titok, )

Közpénzből rendeltek közvélemény-kutatást Zuglóban. Ám erről sem előtte, sem utána nem tájékoztatták sem a képviselő-testületet, sem a lakosságot - írja a Népszabadság.

Várnai László, a zuglói képviselő-testület LMP-s tagja már tavaly novemberben tájékoztatást kért a kutatásról a helyi jegyzőtől, Papp Csillától.

„Lakossági jelzésekből tudható, hogy az önkormányzat az elmúlt időszakban a kerület lakóinak körében közvélemény-kutatást végeztetett. A kutatásnak már az eredménye is elkészült, és azt a hivatal megkapta” – írta levelében Várnai László, aki egyúttal arra kérte a jegyzőt, hogy a kutatás zárójelentését juttassa el hozzá, illetve a többi képviselőhöz, felhívva a figyelmét, hogy a felmérést közpénzből rendelték meg.

„Egyelőre semmiféle információt nem adhatunk ki a közvélemény-kutatással kapcsolatban – jelentette ki a Népszabadság érdeklődésére Tomay Judit zuglói sajtóreferens, aki nem tagadta, hogy a vizsgálat tavaly ősszel készült, és azóta többen is kérték az eredmény ismertetését.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik