Belföld

Mag és Maghéj családi délután a Vörösmarty Színházban

Kézműves foglalkozás, kerekasztal beszélgetés a karácsonyvárás jegyében.

Ünnepi Mag és Maghéj családi délutánnak ad otthont a Vörösmarty Színház vasárnap. A programban gyermekek és felnőttek együtt készülődhetnek a közelgő karácsonyra. Kreatív játszóház, kerekasztal beszélgetés és kulisszajárás mellett a Szabad Színház karácsonyi előadása is szerepel a programok között.

A szeretet és gondoskodás jegyében telik a Mag és Maghéj családi délután december 16-án (vasárnap) a Vörösmarty Színházban. A 14.00 órakor kezdődő megnyitót követően a gyermekeket kreatív kézműves foglalkozásokkal várják, majd 14.30 órától megismerhetik a fehérvári teátrum kulisszatitkait.

A „Karácsonyi csodavárás régen és ma” címmel 15.00 órától a felnőtteknek szerveznek kerekasztal beszélgetést, amelyen részt vesz Brájer Éva alpolgármester, dr. Nagy Veronika muzeológus, a Hetedhét Játékmúzeum igazgatója, Csertáné Bohn Judit, mentálhigiénés szakember valamint Németh Istvánné, a Tulipános Óvoda óvónője.

Az egész családnak szól 16.30 órától a Szabad Színház előadása.A Sven Nordqvist: Pettson karácsonya című darabbal zárul a Mag és Maghéj Családi délután a Vörösmarty Színházban.

Az ünnepi rendezvényen, amelynek védnökei Brájer Éva alpolgármester és Östör Annamária tanácsnok, védőnői felügyeletet és tanácsadást tartanak, valamint lehetőség nyílik arra, hogy a gyermekek beiratkozzanak a Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár Gyermekrészlegébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik