Belföld

Összekaptak a békemenetelők

Interneten folyik a harc a kormánypárti vonulás két szervezője közt.

Facebookon szólt vissza a jó hírek áradásáról elhíresült Echo Tv tulajdonosa a keddi Békemenet egyik főszervezőjének. Utóbbi úr – Bencsik András – ugyanis azt állította egy a hvg.hu-n megjelent videóban, hogy a korábban szintén menetszervező, Széles Gábor az október 23-ai vonulás helyett a Seychelle-szigeteken nyaralt. Széles – aki saját bevallása szerint október 23-án már nem volt a trópusi paradicsomban – mindezt magára vette, és a közösségi portálon üzent Bencsiknek.

Az Echo Tv tulajdonosa azt írta: „Sajnálattal vettem tudomásul, hogy amit velem kapcsolatban nyilatkoztál a HVG-nek az hazugság volt.”

Aztán így folytatta: „Természetesen a HVG-nek mondott hazugságodért nem foglak beperelni és nem fogok kártérítési pert sem indítani ellened, mert nem célom a tönkretételed. Annak ellenére sem, hogy te a meggondolatlan kijelentéseid miatt korábban gátlástalanul olyan helyzetbe akartad hozni az ECHO Tv-t több műsoroddal, hogy nagyon komoly kártérítési pereknek nézhetett volna elébe.”

Majd némi érzelmi húrok megpendítése után ismét a közös többszörös, az Echo Tv felé kalandoznak Széles gondolatai: „Emlékezz vissza mielőtt indult a Demokrata műsorod adása az ECHO tv-ben én kerestelek meg azzal az ötlettel, hogy ha lenne az újságodnak a tv-ben műsora, az segíthetne ismertségben, a példányszám növelésében. A műsorod indulásától a műsor befejezéséig soha egy fillért nem kért az utasításomra tőletek a csatorna. Azt gondolom, Te is tudod, hogy minden műsornak vannak gyártási költségei. Én végig úgy gondoltam és ma is így gondolkodom, hogy ezzel a lapodat segítettem, mert bizony akkor már vészes hírek keringtek a Demokrata eladatlan példányainak tömegére vonatkozólag.”

Végül egy jól irányzott tussal zárja sorait: „Mit szóltál volna ahhoz, ha a januári Békemenet után én meg azzal foglalkoztam volna, hogy miért mentél el közel egy hónapra Kínába nyaralni?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik