Poszt ITT

Október 23: ünnepeljen iPhone-nal, turullal, Gyurcsánnyal

A bizonytalanok számára következzen néhány pillanatkép arról, hogy mire számíthatnak a különböző '56-os tüntetéseken.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, illetve Önök, a Többiek! Október 23-án, az 1956-os forradalom 56. évfordulóján ismét felpezsdül a főváros: tüntetők, demonstrálók, huligánok, felvonulók lepik el Budapest utcáit, hogy különböző színekben, politikai és vallási, esetleg transzcendentális meggyőződésük alapján hangot adjanak véleményüknek. A döntésképtelenség miatt toporgó bizonytalanok számára következzen néhány pillanatkép arról, hogy mire számíthatnak a különböző megmozdulásokon.


(Fotó: Kummer János)

MILLA (SZABAD SAJTÓ ÚT)

Pillanatkép a szimpatizánsoktól:

Hát ecsém, ez a Bajnai teljesen olyan, mint az ájfónöt: instant get! Úgy várom, mint a hétben egy új romkocsmát. Bakker, bong is kellett volna, hogy tovább tartson a party. Meg valami ördögbot… az király. És be kellett volna gyakorolni az új Dopeman számot, meg örményül a bazmegviktort. De várjál már, a Karsay Dorottya is itt lesz? Tyűű ecsém, akkor a told be a jutyubról a „Nem tetszik a rendszert!”, aztán szeletelünk!

Pillanatkép az ellentüntetőktől:

Te figyelj, mi legyen? Van ez a libázás, azt kellene tolni, nem? Vagy, amit szoktunk a libsizést, kommunistázást, zsidózást? Adj már sört! Kösz. Vagy mégis a libát? Na? LIBAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!


(Fotó: Berecz Valter)

BÉKEMENET (SZÉNA TÉR-KOSSUTH TÉR)

Pillanatkép a szimpatizánsoktól:

Hangosabban mondom, hogy az idősebbek is hallják. 
REMÉLEM, BŐSÉGES ELEMÓZSIÁVAL TETSZETTEK KÉSZÜLNI A BUSZKIRÁNDULÁSRA, MERT A FŐVÁROSIG HOSSZÚ AZ ÚT. AZ ALÁBBI MONDATOT ÚTKÖZBEN TESSÉK JÓL BEGYAKOROLNI: „PIERDOL SIĘ UNIA EUROPEJSKA”(*), A LENGYELEKET PEDIG NEM ÖRMÉNYEKNEK NÉZNI! A SZERVEZŐKTŐL KAPOTT „ANYÁD A GYARMAT!”, „ABCUG IMF!”, „I SZÍV VIKTOR” FELIRATÚ TRANSZPARENSEKET A MENET SORÁN TESSÉK MAJD SZÉP MAGASRA TARTANI, HAZAINDULÁS ELŐTT PEDIG VISSZASZOLGÁLTATNI, mert baromi drágák voltak. ÉS NE TESSÉK ELFELEJTENI: LEHET, HOGY BAYER ZSOLT SZAVAI FELMELEGÍTIK A LELKET, A MEGFÁZÁS ELKERÜLÉSE VÉGETT A BÉLELT KABÁT ELENGEDHETETLEN.

(*) „Bazmeg, EU!”

Pillanatkép az ellentüntetőktől:

Hű, de lassúak! Mikor érnek már ide? Van egy cigid? Kösz. Te figyi, ez a megszorításozás, alkotmánybíróságozás, válságadózás, tündérországozás, baltásozás, diktátorozás, mindentelrontottatokkozás, Orbán takarodjozás ezeknél nem fog bejönni. Teljesen transzban vannak, tiszta Ezo TV az egész. Meg kellene erőszakolnunk egy turult itt az utcán, akkor talán meg tudnánk törni őket.


(Fotó: Neményi Márton)

JOBBIK (DEÁK TÉR)

Pillanatkép a szimpatizánsoktól:

Szeva, Vajk, mi a helyzet? Jó hogy jöttél, most aztán tényleg lépni kell, mert durvul a helyzet. Rohadtliberálisoooooook!!! Avason voltál? Ja, legalább kimozdul az ember. Visszaerdéééélyt!!! Megvan már az új Wass Albert könyv? Nagyon üt. Nagyon lehet vele ütni. Ja. Rohadtzsidóóóóóók!!! És a Nyirőt láttad már az Újszínházban? Hogyhogy milyen Újszínház? Tudod, ahol a múltkori tüntetésen úgy bebasztunk. Ja, az. Aszonták, menni kellene, mert az durván magyar. RohadtEUUUUUUUU!!! Nem, még nem jött meg a Nagy-magyarországos matricakészlet. Ja, késik. Hát tudod, sok idő, amire Kínából ideér.

Pillanatkép az ellentüntetőktől:

(…)


(Fotó: Neményi Márton)

DK (EGYETEM TÉR)

Pillanatkép a szimpatizánsoktól:

Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány! Gyur-csány!

Pillanatkép az ellentüntetőktől:

Figyelj má’, mi van itt? MSZP-sek, nem? Vagy mi, komcsik? Déká? Az meg mi a nyavalya? Áh, mindegy, menjünk. De… várj… az ott nem a Gyurcsány?! Ha-za-áru-ló! Ha-za-áru-ló! Ha-za-áru-ló!

 

 

UI: Ne tessék elfelejteni, hogy a Hír24 október23-án percről percre követi majd az ünnepi tüntetéssorozatot. Színes-szagos, fényképekkel és videókkal duzzasztott beszámolónkért ugyanide lehet majd jönni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik