Belföld

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei…

Székesfehérváron a Zsálya utcában ellenőriztek a rendőrök tegnap egy teherautósofőrt, aki raklapokat szállított.

A megbízás szerint a férfinak Zalaegerszegről és Tapolcáról kellett volna raklapokat szállítani megbízója székesfehérvári központjába, de a szúrópróbaszerű ellenőrzés során kiderült, hogy azokat menet közben ismeretlen helyen lerakta. – tájékoztatta szerkesztőségünket  R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mivel a megbízója tulajdonával sajátjaként rendelkezett, így a 35 hiányzó raklap ügyében sikkasztás miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Családon belül történt…

Válófélben lévő felesége székesfehérvári lakásán jelent meg a férj tegnap késő délelőtt, majd miután szóváltásba keveredtek a férfi betörte a családi ház ablakát, letörte a kilincset. Az ablak mellett a bejárati ajtót is megrongálta. A kár, amit okozott kb. 100 000 Ft. Délután a kórház ügyeletes orvosa tett bejelentést. Ellátásra jelentkezett egy idős férfi, akit felesége bántalmazott. A nő bottal és csővel ütötte a férjét, ami miatt súlyos sérülései keletkeztek.
Beloianniszban késő éjjel kértek rendőri intézkedést. Az 52 éves férj családi veszekedés során életveszélyesen megfenyegette fiát és feleségét. Fenyegető magatartásával a körzeti megbízott kiérkezését követően sem hagyott fel. A helyszínre kért mentő személyzete a férfi kórházba szállította.

Elvitték a teherautót…

Móron a Deák Ferenc utcában lévő zárt telephelyről vitt el ismeretlen tettes egy IBF-352 rendszámú Mercedes Sprinter csukott áruszállító teherautót. A jármű ajtaja nem volt bezárva, indítókulcsa a gyújtáskapcsolóban volt. A lopási kár 1,5-2 millió forint. Az autó országos körözését elrendelte a hatóság.

Idős embertől loptak…

A rendőrség keresi azt a két férfit, akik 2012. október 18-án 11 óra 48 perc körüli időben besurrantak egy martonvásári ingatlanra. A sértett a spájzból kijövet találkozott össze a két idegennel a lakásban, akik – miután kérdőre vonta őket – azt állították, hogy kéményseprők. A két ismeretlen távozása után vette észre az asszony, hogy a szekrényből eltűnt a megtakarított pénze és három arany karlánca.

Adonyban szintén besurranó tolvaj járt egy lakóházban. Az elkövető az idős tulajdonos pénztárcájából lopta el a benne talált készpénzt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik