Belföld

B. Tóth László igazgatja a Neo FM programját

neo fm (ingyenes, )
neo fm (ingyenes, )

A bajban lévő rádió a több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakembert igazolta le.

A Kreatív Online információi szerint a rádiós szakember, B. Tóth László a Neo FM-hez igazolt programigazgatóként. A rádió és a szakember erről a héten állapodott meg – írta a lap.

Július 3-án a rádiót működtető FM1 Zrt. részvényeit a Dr. M-MEDIA Kft. vásárolta meg. Távozott a társaság éléről Földes Ádám, akinek a helyére a tulajdonosváltás után Németh Tibor érkezett. A rádió augusztus elején egy ideig nem is sugárzott adást, miután korábbi dolgozói azonnali hatállyal felmondtak az elmarad munkabérek és “az új tulajdonos által teremtett kilátástalan helyzet miatt”.

B. Tóth László 1976 és 1981 között külsős-, majd 1981–2002 között a Magyar Rádió (MR) zenei szerkesztő munkatársa volt. Poptarisznya című műsora 1982-ben indult a Petőfi Rádióban. 1989–2002 között a Calypso Rádió 873 főszerkesztője volt. Később dolgozott Sztár FM-en, majd a kecskeméti Gong Rádióban vezetett műsort.

2011 novemberében saját online rádiót indított Poptarisznya.hu néven, ahol a zenék mellett élő adásokkal is jelentkezik műsorvezetőtársaival, Rózsa Péterrel, Fodor Jánossal és Dombóvári Gáborral. Az online rádiót a Neo FM-es posztja mellett tovább működteti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik