Belföld

Schmittet leváltotta, a nejét elhagyta

dopeman(210x140)(1).jpg (dopeman)
dopeman(210x140)(1).jpg (dopeman)

Dopeman másodszor is otthagyta a nejét. A „miértről” még nem beszél. Az alternatív elnök egyre inkább úgy érzi, színre kell lépnie, sajnos.

Újra szétvált Dopeman és exfelesége útja. Házasságuk több mint két éve egyszer már zátonyra futott, de akkor rájöttek, mégsem tudnak egymás nélkül élni – írja a Blikk, amely szerint a család most ismét felbomlott. A rapper a közösségi portálon egy ideje egyedülállónak tünteti fel magát, de a Blikknek nem adott egyértelmű választ arra a kérdésre, igaz-e a hír, hogy újra szétváltak útjaik Andreával. Dopeman nem szeretne a magánéletéről nyilatkozni, amíg nem szedi össze a gondolatait. Nem olyan egyszerű ez a történet, főleg a kislánya miatt. A rapper azt mondta, lehet, megírja egy könyvben.

A Blikk emlékeztet rá, hogy Dopemanről köztudott, számára mindig is kislánya boldogsága volt a legfontosabb, de – mint ő is elismerte – nem lehet könnyű mellette egy asszonynak. A rapper a DopemanTV-ben azt mondta: magánélete egy „nyúlós történet”.

A Milla alternatív álomfője közben – régi szokása szerint – kiosztotta Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet is, akivel interjút is készített. A volt kormányfőt szembesítette azzal, hogy éhségsztrájkját sokan a nyomor megcsúfolásának tekinthetik, így akciója visszájára fordul és Orbánt segíti, aki pedig két „borzalmas farkas hibát” ejtett, az azeri kiadatással és az IMF-horrorlistával.

Dopeman a fideszes Varga István hétfő késő esti országházi felszólalása ellen tüntetőkkel maximálisan egyetértett, majd visszautalva arra, hogy ő lett a Milla alternatív államfője, közölte: valóban színre kell lépnie, „sajnos”, mert az ellenzék olyan gyenge, hogy Orbán Viktor – jó futballszurkoló módjára – nyugodtan szotyolázhat az Országház ablakában. A rapper egyébként azt tanácsolja az embereknek, hogy mindenki egyen, amíg lehet, „mert utána már nem lesz mit”. Dopeman – a Parlamentre felmutatva – azt mondta: „Ott fenn a góré megszedi magát és mindenki éhezni fog.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik