Belföld

Dopeman leváltotta Schmitt Pált

A szabad szájú rapper lett a Milla úgynevezett alternatív álomfője. A beiktatás március 15-én lesz.

„Hát akkor én vagyok most Magyarország alternatív diktátora. Köszönöm MINDENKINEK a szavazatokat! Ígérem jó diktátor leszek, és hogy nekem k.rva jó lesz!” – így reagált a Facebookon Dopeman a hírre, miszerint őt választotta az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport (Milla) alternatív álomfőnek. A beiktatás március 15-én lesz.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Milla tavaly október 23-án, a Szabad Sajtó útján rendezett tüntetésen jelentette be, hogy alternatív köztársasági elnököt választanak. A posztra jelentkezők videoüzeneteikkel pályázhattak.

A legjobbak közé csont nélkül bejutott Pityinger László, azaz Dopeman az utóbbi időben több politikust is szájára vett a dalaiban, és korábban trágár szövegekkel tarkított “himnuszával” is nagy botrányt kavart.

Mint mondta, alternatív köztársasági helyett szívesebben lenne alternatív miniszterelnök vagy alternatív diktátor. Ha pedig alternatív diktátor volna, akkor bevezetné a kötelező szabadság intézményét, mert egy olyan országban szeretne élni, “ahol az emberarcú kapitalizmust építik, a tehetségeket és a munkát díjazzák”. Mint fogalmazott: a korlátlan lehetetlenség hazájából a korlátlan lehetőségek hazáját szeretné megteremteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik