Belföld

Erotikus élmény meglepetésvendéggel

Metró (metró, alstom, )
Metró (metró, alstom, )

Krómozott rudak, zengő bariton, puha ülések, bajszok. Kipróbáltuk az új Alstom-metrót, aminek első útján egymáshoz simultak az utasok. Az egész tök szexi. Videó.

Rúdhoz csapódik kamerás kolléganőnk, akkora a lökdösődés az új Alstom metrószerelvény premierjén. Krómozott rúdhoz. A fotósok, tévések egymáshoz simulnak, hogy lássák, amint Tarlós István (főpolgármester, Budapest) zötykölődik a hófehér szerelvényen. Jegyet is lyukaszt, pózol, mindeközben vakuk villognak. Ritka pillanat ez, na.

A szerelvény kielégíti az utasok vágyait, a népítélet egyértelmű: új metró=menő. Akit nem nyom falhoz a tömeg, mind mosolyog. Még az a ritkán mosolygó nagy bajszú úr is. Ő meglepetésvendég az Alstomon. Nem számított rá senki, mi is véletlenül vesszük észre. Róla később.

Ami azonban fontosabb: a metró. Az Örsről kigördülő szerelvény szemérmesen halk, kívülről szemet gyönyörködtetően fehér, belülről feltűnően tiszta, ledes kijelzője mélyvörös, ülései simogatják a popsit, kapaszkodói krómozottak, ajtajai gyengéden csusszannak össze, padlóján megtörik a fény, magyar hangja Szalóczy Pál.

Tök szexi.

Még.

Videó:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik