Belföld

Sikeres az egyetemi szóvivői képzés

Sajtó  (média, kórház, sajtótájékoztató, )
Sajtó  (média, kórház, sajtótájékoztató, )

Az első egyetemi szintű szóvivői és kommunikációs képzés sikere alapján idén is meghirdették az egészség területén az új szemesztert. Az egyéves tanulmányok során olyan gyakorlati szakembereket készítenek fel az intézményi, szervezeti kommunikációra, akik képesek lesznek a korszerű technikai eszközök közvetítésével a kommunikációt magas szinten végezni.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán tavaly indították első ízben az egészségügyi szóvivő és kommunikációs szakirányú továbbképzési szakot. Tíz hallgató szerzett diplomát, akiknek többsége kommunikációs feladatokat lát el a munkahelyén.

Az orvosok és egészségügyi dolgozók a képzés során felkészülnek arra, hogy  képesek legyenek hatékonyan, professzionális módon képviselni és közvetíteni  beteg-orvos, beteg-beteg, orvos-orvos közötti személyes, illetve a társadalmi, a munkahelyi, az intézményi, a szakterületi és a  sajtókapcsolati területeken. Az elméleti tárgyak, mellett jelentős szerepet kapnak az új média eszközök alkalmazásai.

A képzésre szeptember hetedikéig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik