Belföld

Nyárzáró pörgés: színpadon a Kool & the Gang

Kool & the Gang (Kool & the Gang)
Kool & the Gang (Kool & the Gang)

A szombati nyárzáró nagykoncert révén a hétvégén útlezárásokra, a buszközlekedés változására kell számítani. A rendezvényen résztvevők hazajutását éjszakai járatok segítik.

A Négy Évszak Fesztivál egyik legkedveltebb programja közeledik. Augusztus 23-26 között rendezik meg városunkban a Győri Bornapokat, amely már az ötödik a sorban. A rendezvénysorozatot Magyarország egyik legrangosabb boros seregszemléjeként tartják számon, amelyen hazánk legjobb borászai kínálják legfinomabb italaikat. – mondta el Bolla Péter az esemény sajtótájékoztatóján.

A kabinetfőnök bejelentette, az idei nyárzáró megakoncert fellépője augusztus 25-én, szombaton este kilenc órakor a világhírű Kool & the Gang zenekar lesz a Szent István út Városháza előtti szakaszán felállított szabadtéri színpadon.

A többszörös Grammy- és American Music Award díj tulajdonosai előadásában olyan világslágerek csendülnek fel, mint a Get down on it, a Celebration, a Let’s go dancing, vagy a Ladies night. A koncertet követő tűzijáték után résztvevők hazajutását éjszakai buszjáratok segítik. Erről további információkat itt, illetve a Kisalföld Volán honlapján találhatunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik