Belföld

Szombatra feltölti az akksikat Orbán

orbán-viktor-tusnádfürdő (ingyenes, tusnádfürdő 2012)
orbán-viktor-tusnádfürdő (ingyenes, tusnádfürdő 2012)

Orbán Viktor augusztus 18-án áll újra munkába - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke.

Lassan lejár a miniszterelnök kéthetes szabadsága. Havasi Bertalan tájékoztatása szerint a kormányfő július 30-án vett ki 14 napot, de az augusztus 8-i kormányülés miatt egy napra megszakította a pihenését. Szombaton áll ismét munkába, addig továbbra is Semjén Zsolt helyettesíti.

Orbán Viktor a tájékoztatás szerint augusztus 20-án vesz részt először hivatalos programon, az állami kitüntetések átadásán, de tervei szerint aznap elmegy a magyar olimpikonok hivatalos állami fogadására is. Mint arról beszámoltunk, a sportolók hétfőn érkeztek haza. Több ezres tömeg köszöntötte őket a Syma-csarnokban, köztük politikusok is. Az eseményen megjelent Borkai Zsolt MOB-elnök, Schmitt Pál, a MOB tiszteletbeli elnöke és Czene Attila sportpolitikáért felelős államtitkár. Orbán Viktor nem volt ott. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes viszont igen.

Orbán Viktor nem ment el a londoni ötkarikás játékokra sem Ott Áder János köztársasági elnök képviselte a kormányt. Az államfő ellátogatott az olimpiai faluba, bulizott a bajnokokkal, és derekasan kivette a részét a szurkolói teendőkből is.

A miniszterelnök eközben Felcsúton, majd sajtóinformációk szerint a Balonon pihent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik