Belföld

EnergiaKaland Székesfehérváron a Sportligetben

Az energiaszolgáltató bemutatja EnergiaKaland elnevezésű oktatási programját, valamint játékos ügyességi feladatokkal is készül a pénteki és szombati napra.

A szakembereknek és a lakosságnak, valamint a gyermekeknek szóló programok az Önkormányzat és a helyi szolgáltató közötti szoros együttműködésnek köszönhetően zajlanak városunkban. A szakmai és családi nap részletes programjairól sajtótájékoztatón számoltak be.

A Sportligetben immár több mint egy hónapja szurkolhatnak a sportkedvelők először a Labdarúgó EB, majd a londoni Olimpia résztevőinek. „A Zichy liget közösségi térré alakítása erősítette meg a Székesfehérvár Önkormányzata és az E.ON közötti együttműködést, melynek eredményeként egy óriáskivetítőn láthatják a közvetítéseket a szurkolók és focipálya várja a gyermekeket. Mindezekkel közösségi élménnyé válnak a nyáron zajló sportesemények. Fontos az is, hogy a Székesfehérváron működő nagy vállalatok a közösségépítés egyéb területein is szerepet vállaljanak egy város életében. Ezért is öröm számunkra, hogy az E.ON támogatóként jelenik meg a Sportliget létrehozásában.” – hangsúlyozta Mészáros Attila tanácsnok.

A szerdai sajtótájékoztató célja a figyelemfelhívás volt, hiszen augusztus 10-én szakmai, 11-én pedig családi napot szervez Székesfehérváron az energiaszolgáltató. „EnergiaKaland elnevezéssel kidolgozott az E.ON csoport egy oktatási programot, ami a tudatos energiafelhasználást népszerűsíti. Ezt szeretnénk megismertetni pénteken az önkormányzati szakemberekkel, valamint a helyi iskola- és óvodavezetőkkel. Mindeközben ennek a játékos változatát a gyermekek is kipróbálhatják, hiszen őket pénteken és szombaton is várjuk 10 és 18 óra között a Zichy ligetben. Ügyességi feladatokkal, vetélkedővel és sok játékkal készülnek a kollégák, valamint bemutatják az E.ON elektromos autóját is a résztvevőknek.” – ismertette a részletes programokat Tóth Béla, az E.ON székesfehérvári önkormányzati nagykövete.

„Az egész családot energikus programokkal várjuk – így szól családi napunk szlogenje. 5 és 18 év között minden korosztály kipróbálhatja tudását, ügyességét az energetika világában. Az EnergiaKaland vetélkedő augusztus 11-én 11 órakor indul a Zichy ligetben, melyre előzetesen a lilla.kiss@eon-hungaria.com címen, vagy 9.30 óráig a helyszínen várjuk a az általános iskolás korú diákok, vagy akár összeszokott diákcsapatok jelentkezését.” – tette hozzá Tóth Béla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik