Belföld

EnergiaKaland Székesfehérváron a Sportligetben

Koppán Viktor

2012. 08. 09. 09:23

Az energiaszolgáltató bemutatja EnergiaKaland elnevezésű oktatási programját, valamint játékos ügyességi feladatokkal is készül a pénteki és szombati napra.

A szakembereknek és a lakosságnak, valamint a gyermekeknek szóló programok az Önkormányzat és a helyi szolgáltató közötti szoros együttműködésnek köszönhetően zajlanak városunkban. A szakmai és családi nap részletes programjairól sajtótájékoztatón számoltak be.

A Sportligetben immár több mint egy hónapja szurkolhatnak a sportkedvelők először a Labdarúgó EB, majd a londoni Olimpia résztevőinek. „A Zichy liget közösségi térré alakítása erősítette meg a Székesfehérvár Önkormányzata és az E.ON közötti együttműködést, melynek eredményeként egy óriáskivetítőn láthatják a közvetítéseket a szurkolók és focipálya várja a gyermekeket. Mindezekkel közösségi élménnyé válnak a nyáron zajló sportesemények. Fontos az is, hogy a Székesfehérváron működő nagy vállalatok a közösségépítés egyéb területein is szerepet vállaljanak egy város életében. Ezért is öröm számunkra, hogy az E.ON támogatóként jelenik meg a Sportliget létrehozásában.” – hangsúlyozta Mészáros Attila tanácsnok.

A szerdai sajtótájékoztató célja a figyelemfelhívás volt, hiszen augusztus 10-én szakmai, 11-én pedig családi napot szervez Székesfehérváron az energiaszolgáltató. „EnergiaKaland elnevezéssel kidolgozott az E.ON csoport egy oktatási programot, ami a tudatos energiafelhasználást népszerűsíti. Ezt szeretnénk megismertetni pénteken az önkormányzati szakemberekkel, valamint a helyi iskola- és óvodavezetőkkel. Mindeközben ennek a játékos változatát a gyermekek is kipróbálhatják, hiszen őket pénteken és szombaton is várjuk 10 és 18 óra között a Zichy ligetben. Ügyességi feladatokkal, vetélkedővel és sok játékkal készülnek a kollégák, valamint bemutatják az E.ON elektromos autóját is a résztvevőknek.” – ismertette a részletes programokat Tóth Béla, az E.ON székesfehérvári önkormányzati nagykövete.

„Az egész családot energikus programokkal várjuk – így szól családi napunk szlogenje. 5 és 18 év között minden korosztály kipróbálhatja tudását, ügyességét az energetika világában. Az EnergiaKaland vetélkedő augusztus 11-én 11 órakor indul a Zichy ligetben, melyre előzetesen a lilla.kiss@eon-hungaria.com címen, vagy 9.30 óráig a helyszínen várjuk a az általános iskolás korú diákok, vagy akár összeszokott diákcsapatok jelentkezését.” – tette hozzá Tóth Béla.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

This general view taken on August 15, 2018, shows abandoned vehicles on the Morandi motorway bridge after a section collapsed in the north-western Italian city of Genoa. 
At least 30 people were killed on August 14, when the giant motorway bridge collapsed in Genoa in northwestern Italy. The collapse, which saw a vast stretch of the A10 freeway tumble on to railway lines in the northern port city, was the deadliest bridge failure in Italy for years, and the country's deputy transport minister warned the death toll could climb further. / AFP PHOTO / Piero CRUCIATTI / AFP / Piero CRUCIATTI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.